www.shqiptarja.com - Shqiptarja

www.shqiptarja.com is a subdomain of the domain shqiptarja.com within the top level domain com.

The domain was registered on , and thus is old. According to Alexa shqiptarja.com has a global traffic rank of 105,587 based on pageviews and visits within the past month. The website test-achats.be is ranked higher, and facebot.ru ranks lower than shqiptarja.com.

IP Addresses and Server Locations

www.shqiptarja.com resolves to 2 IPv4 addresses and 2 IPv6 addresses that are all located in United States. Please have a look at the information provided below for further details about individual IP addresses.

 104.28.10.72

ISP/OrganizationCloudflare
LocationUnited States (US)
Latitude37.7510 / 37°45′3″ N
Longitude-97.8220 / 97°49′19″ W

 104.28.11.72

ISP/OrganizationCloudflare
LocationUnited States (US)
Latitude37.7510 / 37°45′3″ N
Longitude-97.8220 / 97°49′19″ W

 2400:cb00:2048:1::681c:a48

ISP/OrganizationCloudflare
LocationUnited States (US)
Latitude37.7510 / 37°45′3″ N
Longitude-97.8220 / 97°49′19″ W

 2400:cb00:2048:1::681c:b48

ISP/OrganizationCloudflare
LocationUnited States (US)
Latitude37.7510 / 37°45′3″ N
Longitude-97.8220 / 97°49′19″ W

DNS Resource Records

NameTypeDataTTL
www.shqiptarja.comA104.28.10.72300
www.shqiptarja.comA104.28.11.72300
www.shqiptarja.comAAAA2400:cb00:2048:1::681c:a48300
www.shqiptarja.comAAAA2400:cb00:2048:1::681c:b48300

Website Information

Response Code200 OK
Server Softwarecloudflare
Website Hostshqiptarja.com
Website URLhttp://shqiptarja.com/
Website TitleShqiptarja.com
Website DescriptionShqiptarja.com është website më profesional dhe i pavarur me lajme nga Shqipëria dhe Ballkani. Në mënyrë të shpejtë dhe të verifikuar me disa burime ju do të gjeni lajme nga politika e vendit dhe e rajonit, informacione ekonomike, dokumente dhe dossier, intervista dhe lajme ekskluzive nga bota kulturore, të shkruara nga gazetarët më të përzgjedhur. Këtu do të gjeni investigimet e ëështjeve të rëndësishme kombëtare, politike, ekonomike, të bëra nga gazetarët më të mirë investigativë të medias shqiptare. English versions: Shqiptarja.com is the most professional and independent website in Albania and balkan region. It gives news, and other independent information about politic in the country and in the region, investments, documents, organization, internet, news and press, media and reports from the best investigative journalist of the region
Website Keywords0mP4eYC18JpJ4yOpzfAzhOoMiA8, Shqipëria, shqiptaret, shqiptarja, shqiptarja.com, shqiptaria, shqiptaria.com gazeta shqiptarja, gazeta shqiptarja.com, periferi, nje kafe me, rilindasi, suplementi rilindasi, anila basha, alba malltezi, admirina peci, arben rozhani, genc kondi, poli hoxha, thashetheme, vip shqiptare, sondazh, video, foto, raportoni, raportoni ju, raportoniju.com, Balkans, Ballkan, Ballkani, Balkan, balkans, ballkan, ballkani, balkan, rajoni, rajon, lajm, lajme, lajmi, lajmet e sotme, lajmet e fundit, lajme nga vendi, lajmi i fundit, artikuj, artikull, artikulli, lajmerime, lajmerim, lajmerimi, njoftime, njoftim, njoftimi, Albania, exchange, gazetat online, lajmet sot, lajme me ore, gazeta, shqiptare, newspaper, weather, horoscope, tension, travell, news, investments, tenders, documents, notizie albanesi, Albania, tirane, Tirana, durazzo, durres, vlora, Valona, Shkoder, shkodra, scutari, sarande, Kosova, Kosovë, Grecia, giornale indipendnete Albanese, quotidiano indipendente Albanese, organizations, internet, news and press, poll, news of Kosovo, news of Balkans, news of Albania, sport, Kosovo, Macedonia, Romania, Yugoslavia, Serbia, Bulgaria, Croatia, Greece, Hungary, Montenegro, Bosnia-Herzegovina, lajme nga rajoni, rajoni i shqiperise, rajoni i kosoves, rajoni i maqedonise, rajoni i greqise, international news, daily newspaper, national, politics, business, breaking news, sociale, ekonomi, rajon, bota, blog, blog shqiptare, bloge, horoskop, horoskopi, oroskopi, sali berisha, edi rama, forum, parashikimi i motit, investigime, gazetaria investigative, culture, kultura, arkivi, historia kombëtare sqhiptare

Recommended Articles Based on Your Search

Tips

Back To Top